Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

SOFORA pekný 2-izb. zariadený byt + PM + Lodžia + pivnica

Ulica: Kvačalova
Mestská časť: Nivy
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
1 090 €/mesiac
cena vrátane energií a parkovania

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom moderne zariadený 2 izbový byt s lodžiou a vnútorným garážovým státím v novostavbe SOFORA. Tento veľmi vkusne a kompletne zariadený byt  sa nachádza vo vyhľadávanej a obľúbenej lokalite v širšom centre na Kvačalovej ulici v bezprostrednej blízkosti Kukorelliho parku – pár krokov od Karadžičovej ulice, ktorá je hranicou Starého mesta a Ružinova.

Byt je kompletne vybavený a zariadený. Jeho moderne riešená  dispozícia spočíva z veľkého otvoreného  priestoru, ktorým sa pozvoľne zo vstupu  prechádza do obytného priestoru prepojeného jedálenskou časťou a kuchynským kútom, z obytného priestoru je vstup na  lodžiou, ktorá poskytuje možnosť posedenia, samostatnej priestrannej spálne, samostatného WC, Kúpeľne vybavenej vaňou a práčkou. Byt je vhodný maximálne pre dve dospelé osoby ( nefajčiarov, tým je myslené že v byte sa nebude fajčiť, možnosť fajčenia len na lodžii) bez domácich zvierat a je voľný od Októbra 2024. Nachádza na prvom poschodí sedemposchodového polyfunkčného objektu, celková podlahová plocha bytu je 59,33m2, z toho byt s pivnicou 56,20m2 a loggia 3,13m2. Svetlá  orientácia na západ. V byte je podlahové kúrenie, klimatizácia, mikrovetranie.

Vybavenie bytu:

V byte je všetok vstavaný nábytok vyrobený na mieru:

kompletne vybavená kuchynská linka - vybavená so všetkými spotrebičmi: chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, sklokeramická varná doska, elektrická rúra, jedálenský stôl so stoličkami, TV nábytok, rohová sedačka, pracovný kút, komoda, v kúpeľni je novučičká práčka, skriňa pri vstupe, skriňa v spálni, posteľ.

 

Veľkým bonusom tohto bytu je jeho lokalita v širšom centre. Novostavba SOFORA  je osadená na uliciach : Kvačalova, Koceľova, Svätoplukova a Záhradnícka z vchodom z Kvačalovej ul. č. 4.  Na prízemí polyfunkčného domu sa nachádzajú obchodné prevádzky.  Súčasťou komplexu je  zelený vnútroblok,  tesne cez ulicu sa nachádza Kukurelliho park, ktorý ponúka možnosť oddychu. V okolí bytového domu je kompletná občianska vybavenosť a výborná dopravná dostupnosť.

Cena nájmu je 900,- EUR/mesiac + 190 EUR/mesiac parkovanie a energie

Pri podpise zmluvy je nutné zaplatiť prvé mesačné nájomné + energie (a vratnú kauciu vo výške jedného mesačného nájomného vrátane energií, t.j. 1090- EUR). Kontakt v prípade záujmu: Anna Huber 0904/900757

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
59.33 m2
Podlahová plocha:
59.33 m2
Stav:
novostavba
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Loggia:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Výťah:
áno
Rok výstavby:
2021
Rok kolaudácie:
2021
Počet poschodí od prízemia vyššie:
7
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
1
Celková plocha:
59.33 m2
Plocha loggie:
3.13 m2
Počet logií:
1
Počet pivníc:
1

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti