Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Parkovacie miesta v objekte OBC - Tomášikova ulica

Ulica: Tomášikova 28B
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Garáže a parkovacie miesta
24 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj posledné voľné garážové parkovacie miesta v projekte Omnia Bussines Center, nachádzajúcom sa v atraktívnej časti Ružinova. Cena parkovacieho miesta je 20.000,- bez DPH, t.j. 24.000,- vrátane DPH.

Projekt vyrástol na Tomášikovej ulici, v bezprostrednej blízkosti autosalónu HONDA. Pozostáva zo štyroch samostatných objektov a 2-podlažného podzemného parkoviska pod celým objemom– 560 parkovacích státí. Objekt A a objekt D majú v prízemnom partery obchodné priestory, na 1. poschodí sa nachádzajú kancelárske priestory v štandarde a na vyšších poschodiach sú situované byty. Stredný objekt B a C sú, okrem prízemného obchodného parteru, čisto administratívne. (spolu 10.000 m2 kancelárií).  Naprieč všetkými budovami je na prízemí vybudovaná pešia, obchodná pasáž, ktorá tvorí architektonický spojovací prvok a komunikačnú líniu celého projektu. Okrem bytov a nebytových priestorov v budove A a D, sú v budove B a C vyčlenené aj administratívne priestory na prenájom (pre veľké spoločnosti a štátnu správu) V budove A a D je 1. poschodie (2.NP) riešené ako administratívne – kancelárske priestory, ktoré sú určené na predaj. Obchodné prevádzky budú zväčša orientované na služby a servis pre administratívne centrum (azijská reštaurácia, arch. centrum, bio potraviny, fresch bar, lekáreň, rehabilitačné centrum, cestovná kancelária, zubná ambulancia, pekáreň – cukráreň, jóga centrum, skrášľovací salón atď.) 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
12.5 m2
Zastavaná plocha:
12.5 m2
Stav:
novostavba
Celková plocha:
12.5 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme